تاسو په اصلي ایډیټر کې د ډیمو پاڼې شخصي کاپي ترلاسه کوئ. هیڅ بدلون چې تاسو یې کوئ نه خوندي کیږي، او کاپي د یو ساعت دننه حذف کیږي.
ایډیټر پرانیزئ
بېرته ډیمو ته